Vacatures

Voor onze stichting DoorDeWijks zijn wij afhankelijk van enthousiaste en bedreven vrijwilligers. Zij dragen hun sociale steentje bij op verschillende vlakken zoals organisatie, coördinatie en op alle andere mogelijke plekken binnen de organisatie.

Meer informatie of aanmelden?
Reageren of nadere informatie vragen bij het e-mailadres personeel@doordewijks.nl

De volgende vrijwilligersvacatures zijn op dit ogenblik beschikbaar:

Vrijwilliger Secretaris

“De secretaris van Stichting DoorDeWijks vervult binnen het bestuur de secretaristaken, zoals verzorgen van vergaderverslagen, agendaplanning en beheren van de papieren en digitale postbus. Tevens neemt de secretaris deel aan de besluitvorming over het algemene beleid en de verdere ontwikkeling van de stichting.

 

Vrijwilliger Promotie

Startdatum: Per Direct.
Als promotor van stichting DoorDeWijks ga je met onze welkomstmappen op bezoek bij verwijzende instellingen zoals huisartsen, verloskundigen, fysiotherapeuten, om ze in te lichten over de services van de doordewijkers. Op deze wijze ga je de naamsbekendheid vergroten en verwijzingen vanuit de professionele zorg mogelijk maken.

 

Vrijwilliger Redacteur/Verslaggever

Startdatum: Per Direct
Jij krijgt de taak om iedere week met een van onze doordewijkers of klanten af te spreken en een artikel / verslag te schrijven van je bevindingen. We gebruiken deze artikelen voor nieuwsberichten, maar ook voor het registreren van de verhalen ten behoeve van het informeren van onze financierders. Je werkt nauw samen met een collega, die meer aan de PR kant zit en de redacties van de kranten en tijdschriften zal benaderen.