Teamleden

De DoorDeWijks Teamleden

DoorDeWijks draait als organisatie op vrijwillige medewerkers. Dat de doordewijkers, die dus in de wijk bij klanten werken, betaald worden maakt dit eigenlijk een ‘andersom’-organisatie.

Het team vrijwilligers bestaat uit:

Dorothée Evertman – coördinator

coordinator@doordewijks.nl   |   06 10 86 72 25

Dorothée is sinds voorjaar 2016 coördinator voor de Rotterdamse wijken. Enthousiast geworden door haar man, die al toen al twee jaar als overtuigd doordewijker door de wijken fietste en werkte, meldde zij zich aan voor de ontstane vacature van coördinator. In die functie ontvangt zij nieuwe doordewijkers, die ze uitlegt welke rol doordewijkers spelen in hun wijk en hoe DoorDeWijks daarin bijdraagt. Ook koppelt zij klanten die om bemiddeling vragen aan doordewijkers die het best aan hun vraag tegemoet kunnen komen.

Jan Enzlin – ict en organisatie

personeel@doordewijks.nl

Jan is sinds maart 2013 actief als vrijwilliger bij DoorDeWijks. Als voormalig adviseur Personeel & Organisatie zorgt hij dat er bij de stichting voldoende vrijwilligers voor de organisatorische zaken zijn én zorgt hij de organisatie soepel kan draaien. Dat betekent dat procedures en formulieren verzorgd zijn, maar ook het gebruik van ICT, waarvoor hij het eigen registratiesysteem REIS-DoorDeWijks heeft gebouwd.

Hugo Dolkens – financiële administratie, redactie Het Doordewijkertje

financien@doordewijks.nl, redactie@doordewijks.nl

Hugo is sinds januari 2015 actief als doordewijker. Toen de functie van penningmeester vacant kwam leek het hem een goed idee hier ook iets voor de stichting te kunnen betekenen. Hij verzorgt nu de financiële administratie.

Na het vertrek van Suzanne Rietveld, drijvende kracht achter Het Doordewijkertje, lag ook hier voor hem een uitdaging. Samen met collega’s zorgt hij er nu voor dat er 4x p/jr een nieuw doordewijkertje verschijnt.

Administratief medewerker

administratie@doordewijks.nl   |   06 10 86 72 25

De administratief medewerker zorgt dat er altijd voldoende informatiemateriaal voor doordewijkers, klanten en externe relaties voorhanden is, dat de registratie en administratie van doordewijkers en klanten op orde is, en verder allerlei praktische zaken die binnen een organisatie kunnen voorkomen.

Website

De website beheerder zorgt ervoor dat alle informatie op de website uptodate is. Mocht u toch een onjuistheid tegenkomen kunt u dat doorgeven via een mailtje.

email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.