Klanten

DoorDeWijks

Bent u moeilijk ter been, lukken de dagelijkse dingen door (tijdelijke) ziekte minder goed, wilt u niet afhankelijk zijn van anderen in uw omgeving of zou u liever iets samendoen in plaats van alleen? Dan kan de hulp en steun van een doordewijker voor u een aanvulling zijn. Doordewijkers zijn actieve bewoners in uw eigen wijk, die uit sociaal oogpunt werken als doordewijker. Door het hanteren van een laag uurtarief is het ‘aannemen’ van een doordewijker heel haalbaar. U heeft geen indicatie nodig om een doordewijker in te huren.

Wanneer?

Er zijn genoeg redenen te vinden om u door een doordewijker te laten helpen:

  • Herstel na ziekte
  • Ondersteuning jonge gezinnen
  • Aanvulling op tuis- of kraamzorg
  • Verlichting van de mantelzorg
  • Samen doe je meer dan alleen
  • Samen is het gezelliger dan alleen
  • Of gewoon als het u allemaal iets te veel is

Vragen?

U vindt de veelgestelde vragen hier op de website of op de achterzijde van onze brochure. Bij aanmelding krijgt u een uitgebreid informatiepakket, waarin alles wordt uitgelegd. U kunt ten aller tijde contact opnemen met de contactpersoon binnen de vereniging DoorDeWijks voor vragen of hulp.

Uw doordewijker

Hier op www.doordewijks.nl stellen de doordewijkers zich voor en staat aangegeven in welke wijk ze werken en wat hun talenten zijn. Alle doordewijkers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Weet u niet wie uw doordewijker is, dan brengen wij u graag in contact.

Welke werkzaamheden?

Voor bijna alle soorten hulp zijn er doordewijkers te vinden. Van koken en tuinieren tot organiseren en klusjes, maar er is ook tijd voor gezelligheid. Tijdens het eerste bezoek zal uw doordewijker met u bespreken wat u nodig heeft en uitleggen wat hij/zij u kan bieden. Wij weten dat er veel talent zit bij de doordewijkers. Ziet u het samen zitten, dan kan uw doordewijker meteen voor u aan de slag.

Kunt u dus wel wat hulp gebruiken en wilt u daar ook wel voor betalen, meld u dan aan als klant voor een doordewijker.