Donatie en Advertentieruimte

Donaties  

Stichting DoorDeWijks is een non-profit organisatie, die zich inzet voor nieuwe werkgelegenheid en betaalbare wijkhulp. Wij kunnen uw steun door middel van een donatie dan ook goed gebruiken. Iedere bijdrage is welkom, groot of klein. Klik a.u.b. op onderstaande knop om snel en gemakkelijk een donatie overmaken. 

doneren


Advertentieruimte
 

Wellicht heeft u interesse in het plaatsen van een advertentie in onze krant “Het Doordewijkertje”. Daarom willen we u heel graag informeren over de mogelijkheden. Het Doordewijkertje is full colour en verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren. De krant wordt professioneel verspreid in de winkelstraten van de diverse wijken alsmede wordt het actief verspreid door het hele team van DoorDeWijks.

Nadat u uw bestelling afgerond heeft zal een medewerker van DoorDeWijks contact met u opnemen, vergeet dus vooral niet uw (email)adresgegevens in te vullen, om de juiste aanleveringsspecificaties van uw advertentie met u door te nemen.

Neem gerust contact met ons op, dan zullen we u informeren over de technische gegevens en de voorwaarden. U kunt ook direct contact met ons opnemen via email: adverteren@doordewijks.nl of op telefoon 06 14 29 85 39. Onze advertentie prijslijst vindt u hier.

bestellen


veilig bankieren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *